Téligumi csere mellé más is járt

Imádok vezetni, és azt az előnyt is szeretem, amit az autó nyújt számomra. Viszont e mellett vannak dolgok, amiket nem szeretek az autóban. Ilyen például a téligumi csere. Számomra macerás és nagyon időigényes, így mindig elviszem szerelőhöz. Így sokkal gyorsabb, és biztos kezekbe tudhatom az autómat. Legutóbb, amikor téligumi cserére mentem a Méta autószervizbe, akkor tájékoztattak, hogy Kipufogó javítás se ártana az autómnál. Ennek a hírnek nem örültem, viszont úgy voltam vele, hogy fő a biztonság és szeretem, ha az autóm teljes mértékben rendben van, így még pluszban ezt is rájuk bíztam.

Amióta meg van az autóm, csak a Méta autószervizbe viszem. Ez egy márkafüggetlen szerviz, így ha kocsit váltok, akkor is bátran járhatok hozzájuk továbbra is, és nem kell szervizt váltanom. Budapest 19. kerültében találhatóak meg, így számomra könnyen megközelíthető, hiszen minden nap arra járok.

Amikor megvettem az autómat, akkor kezdtem el autószervizeket keresni, hogyha esetleg baj lenne, akkor tudjam hová vinni és ne akkor kelljen keresgélni amikor a baj már megtörtént. Az interneten rengeteg szervizt találtam, de ez a műhely volt az, amelyik végül meggyőzött. A weboldaluk nagyon igényes, minőségi és rengeteg szolgáltatás igénybe vehető náluk. Néhány ezek közül: Kipufogó csere, autó villamosság szerviz, fák javítás ás szerviz, futómű beállítás, gumi csere és gumi szervizelés, vezérlés csere. Az oldalukon mindegyik szolgáltatásról lehet olvasni röviden, így aki esetleg nem jártas vagy nem igazán ért az autókhoz, ő sem lesz elveszve. Minden autóval kapcsolatos problémánál leírják azt is, hogy milyen jelei vannak, így találgatni sem kell, hogy mi lehet a baj. És ami a legfontosabb, hogy valóban értenek ahhoz, amit csinálnak. Ezt az első látogatásom után tapasztaltam meg. A szerelők kedvesek, ügyfél központúak és minőségi munkát adnak ki a kezeik közül.

Miután végeztek a gumi cserével és a kipufogó javítással is, boldogan vettem vissza a kis autómat. Tudtam, hogy most már remélhetőleg a következő gumi cseréig nem kell szervizbe hoznom az autómat, hiszen minden hibát orvosoltak. Ha pedig idő közben mégis adódna valami gond tudom, hogy ide bátran hozhatom. Ha Kipufogó javítás vagy valami más szolgáltatásra már a te autódnak is szüksége lenne, akkor a Méta autószervizt érdemes lehet kipróbálni.