A biztonság az egyik legfontosabb dolog

A biztonságunk érdekében sok mindent képesek vagyunk megtenni. Azonban, ha a téligumiról van szó, akkor már nem vagyunk ennyire figyelmesek. Sokak talán apróságnak tekintik a téligumi cseréjét. A téligumi viszont nagyon fontos szerepet játszik abban, hogy ne csússzon meg könnyen az autó a jeges úton, és időben le tudjunk fékezni. Ha nyárigumival közlekedünk télen is, akkor bizony sokkal több balesetben lehet részünk. Ha fontos számunkra a biztonságunk, akkor erre is nagy figyelmet kell fordítanunk.

Egyetemistaként már egész korán beláttam azt, hogy az anyagi biztonság is milyen fontos tud lenni az ember életében. Ezért másodévesként úgy döntöttem, hogy diákmunkát vállalok. Ebben a TopiWork Iskolaszövetkezet volt a segítségemre. Rajtuk keresztül nagyon könnyen és gyorsan munkába tudtam állni.

Olyan diákmunkát szerettem volna vállalni, amivel a későbbiekben akár előnyre is szert tehetek, ezért gyakornoki munkák után keresgéltem. A TopiWork Iskolaszövetkezet oldalán nagyon sokfajta munka megtalálható, ezért ha gyakornoki, alkalmi, fizikai, egyéb, vagy otthonról végezhető munkát keresel, akkor a legjobb helyen jársz. Még külön ki is tudod választani, hogy milyen munka érdekel, ezért csak azokat a munkakínálatokat fogod látni, amik érdekesek lehetnek számodra.

A weboldaluk nagyon jól össze lett rakva. Minden olyan fontos információt tartalmaz, amire a diákoknak szüksége lehet. Itt megtudhatod, hogy hogyan tudsz munkára jelentkezni, mi ennek a menete, hogyan zajlik az állásinterjú, mire van szükséged a jelentkezéshez, passzív hallgatói jogviszonnyal hogyan tudsz munkát vállalni, ha már dolgozol hogyan tudsz felmondani, mikor kapod meg a fizetést stb.

Ezeken az információkon kívül még több tudásra is szert tehetsz. Ugyanis a TopiWork Iskolaszövetkezet blog oldalán hasznos tippeket és tanácsokat adnak különböző témákban. Ilyen például az önfejlesztés, a munkahelyi etikett, az első benyomás fontossága, motivációs levél, illetve az állásinterjú. Amennyiben ezekre is kíváncsi vagy, akkor mindenképp látogass el a TopiWork Iskolaszövetkezet weboldalára.

Miért éri meg diákmunkát vállalni?

Rugalmas munkalehetőség.

A diákmunkák nagy része nagyon rugalmas, ezért a tanulmányaidhoz tudod igazítani a ráérésedet. Ennek köszönhetően semmilyen hátrányod nem származhat abból, ha munkát vállalsz a tanulmányaid mellett. Ha tudod mennyi tanulási időre van szükséged még az órák mellett, akkor könnyen meg tudod adni, hogy mikor, hány órában tudnál dolgozni.

Több éves tapasztalatra tehetsz szert.

Ha már az egyetemista éveid alatt dolgozol, akkor akár 3 év tapasztalatra is szert tehetsz. Ha gyakornokként vagy foglalkoztatva és a tanulmányaidhoz kapcsolódik a munkád, akkor pedig akár a szakmai gyakorlatodat is eltöltheted a diákmunka helyeden.

Remek pénzkereseti lehetőség.

Diákként sokkal kedvezőbb feltételekkel tudsz munkát vállalni, hiszen a béredből sokkal kevesebb adót vonnak le. Ennek köszönhetően több lesz a nettó fizetésed is.

Vállalj diákmunkát a TopiWork Iskolaszövetkezeten keresztül és tapasztald meg, hogy mennyire rugalmasak, naprakészek és segítőkészek a diákjaikkal. Ha őket választod, akkor biztosan elégedett leszel a diákmunkáddal.

Ha vállalkozóként választod a TopiWork Iskolaszövetkezetet, akkor Te is számos előnyben részesülhetsz, hiszen a diákok után nem kell járulékot fizetni, az adminisztrációval és bérszámfejtéssel sem kell a cégednek bajlódni, az iskolaszövetkezet számlája költségként elszámolható, és mindemellett a diákok körében a cég ismertsége is nőni fog. Ha elégedett vagy a diákoddal, akkor pedig akár saját állományba is veheted.

Ha diákmunkáról van szó, akkor válassz megbízható iskolaszövetkezetet! Amennyiben a TopiWork Iskolaszövetkezetet választod, akkor velük biztosan nem lesz gondod.