A bátyáimnak köszönhetően nem csak a téli gumi, de a vízszerelés miatt sem kell aggódnom

Szerettem volna elmesélni ezen a blogon, hogy milyen szerencsés vagyok a testvéreim miatt. Olyan, mintha a bátyáim apukánk “szárnysegédjei” lennének, és az egy szem lányt – azaz engem – próbálják óvni és ellátni mindenféle jótanáccsal. Persze ez néha fárasztó is tud lenni, de összességében inkább aranyosnak tartom. Így volt ez a téli gumi esetén is: már jó előre figyelmeztettek, mikor érdemes lecserélnem a nyárit, hogy biztosan ne legyen baj. Amikor pedig vízszerelőt kerestem, a Vízszerelés net oldalt ajánlották a figyelmembe. Azt mondták, nagyon jó áron, precízen és gyorsan dolgoznak ott a szakik.

Amikor utánanéztem a Vízszerelés netnek a keresőben, bennem is abszolút jó benyomást keltettek. A weboldalon belül ki-ki megtalálhatja azt a területet, ami iránt érdeklődik – vagyis ahol valószínűleg a probléma felütötte a fejét -, így a vízszerelés, csatornázás, csatornakamerázás, csőtörés, duguláselhárítás és fűtésszerelés menüpontok között válogathatunk.

Amennyiben igazán sürgős eset áll fenn, szerencsére nem kell sokáig keresgélnünk: a kezdőoldalon található, pirossal kiemelt telefonszámon várják az SOS megkereséseket is. Akár már egy órán belül rendelkezésre állnak Pest megyén belül – elképesztő, nem igaz? Ez nekem is kapóra jött, így a hívásomat követően (amikor is leírást adtam nekik arról, miben kérem a segítségüket) nem sok idő telt el, és már ott is volt a pesti lakásomban a szakember.


Meg voltam elégedve az elvégzett munkával, így szívből ajánlom nektek a Vízszerelés net csapatát!