A mellnagyobbítás és a téligumi kapcsolata

A téliguminak és a mellnagyobbitásnak látszólag semmi köze nincs egymáshoz, egyes helyzetekben azonban mégis csak egy történetbe kerülnek. Mint például az én esetemben.

A múlt hónapban a Kelemed Plasztikai sebészetre mentem volna, amikor nem találtam otthon az autómat. Felhívtam a férjemet, hogy hol lehet és ő mondta, hogy a téli gumikat vittel lecseréltetni nyárira. Így nem tudtam autóval menni úgy ahogy elterveztem. Ez okozott egy kis bonyodalmat, de végül sikerült megoldanom.

A mellnagyobbitás műtétem jól sikerült és minden rendben ment. Utólag talán a legjobb választás volt ez a plasztikai sebészet. Nagyon kedvesek, segítőkészek voltak, illetve szakmailag is kiemelkedőek az orvosok. A végeredmény pedig pont olyan lett, amilyennek én megálmodtam. Nem is kívánhattam volna többet.

mellnagyobbitás

A klinikán dolgozók filozófiája, hogy a gondosság és a szakértelem találkozása eredményezi a páciens biztonságot. Én mind a három dolgot alá tudom támasztani. Végig biztonságban éreztem magamat és teljes mértékben rá tudtam bízni magamat az orvosokra.

A Kelemed Plasztika weboldala egyébként nagyon hasznos érdemes mindenkinek megnéznie. Nem csak általános tudnivalók vannak rajta, hanem minden egyes beavatkozásról van egy hosszabb ismertető, fontos tudnivalókat osztanak meg itt a leendő páciensekkel és műtét utáni képeket is lehet látni.

Az oldalon még a főorvost is meg lehet ismerni, akiről megtudhatjuk, hogy mennyi szakmai tapasztalattal rendelkezik, milyen iskolákat végzett és hogy a tapasztalatait hol és milyen területen szerezte meg. A rövid beszélgetős videókból pedig még jobban megismerhetjük őt.

Néhány műtét, amit a klinikán végeznek: arc. test, mell, intim plasztika, anyajegy eltávolítás, tetoválás eltávolítás, sérvműtét, benőtt köröm műtét, stb. Ezeken a beavatkozásokon belül még továbbiak megtalálhatóak, tehát elég széles a paletta, amit vállalnak. Hogyha valamilyen plasztikai beavatkozást szeretnél, akkor mindenképp érdemes az ismertetőt elolvasni előtte. Én is tudtam meg olyan dolgokat, amire nem is gondoltam volna. Szerintem ezek az oldalak nagyon hasznosak tudnak lenni mindenki számára, így nem érdemes e nélkül konzultációra menni. Ugyanis ha időben tájékozódsz mindenről, akkor a konzultáción már csak a lényeges és a legfontosabb dolgokat kell megbeszélni, nem kell még külön kitérni az alap információkra is.

Az oldalon még véleményeket is lehet olvasni a klinikáról. Ezeket én mindig keresem, hiszen egy-egy vélemény nagyon sokatmondó tud lenni. Nem csak szolgáltatásoknál olvasom el a véleményeket, hanem hogyha online vásárolok valamit, akkor is rendszeresen keresem a vásárlói véleményeket és ez is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy megveszek valamit, vagy sem. Így amikor megláttam, hogy a sebészetről is vannak vélemények és még keresgélni sem kell őket, akkor nagyon megörültem. Mindegyiket gondosan átolvastam. Pozitív véleménnyel voltak a klinikáról, ezért nem volt olyan érzés bennem, hogy tartanom kell majd a műtét végeredményétől.

Friss híreket is megosztanak az oldalon, így a korábbi és a legújabb plasztikai sebészeti hírekről is tájékozódhatsz. Nagyon érdekes és hasznos újdonságokat, érdekességeket és tudnivalókat osztanak meg ezekben a hírekben, így mindenki megtudja találni azt a témát, ami őt a legjobban érdekli. Ilyen és ezekhez hasonló híreket lehet olvasni a Kelemed Plasztika oldalán: 6 kérdés a botox kezelésről, amire érdemes tudnia a választ, kóros izzadáskezelés, az arcfiatalítás új módszere, stb. Mint látható, ezek a blog cikkek valóban érdekes témákat feszegetnek, így én is elolvastam párat.

Az oldalon egy gyakran ismételt kérdések fül is megtalálható, ahol azt tudhatjuk meg, hogy mi alapján válasszunk plasztikai sebészt. Egészen pontosan 8 olyan tanácsot adnak, ami alapján a számunkra legmegfelelőbb orvost tudjuk kiválasztani. Ezeket a tanácsokat mindenképp érdemes megfogadni, mert mind gyakorlatias és abban segít, hogy nehogy olyan orvos kezei közé kerülj, aki nem tudja teljesíteni azt, amit megígért.

Hogyha még nem tudod kihez fordulj mellnagyobbitás, arcplasztika, vagy egyéb plasztikai beavatkozással kapcsolatban, akkor a Kelemed Plasztikát érdemes lehet megnézni. Konzultációra bejelentkezni lehet telefonon, illetve a weboldalon keresztül is. Itt nincs más dolgod, mint kitölteni a konzultációs kérdőívet és beküldeni. Talán még ez a legegyszerűbb bejelentkezési forma, hiszen ezt a nap bármely szakaszában megteheted, még késő este is.

Ha megbízható, segítőkész és tapasztalattal rendelkező plasztikai sebészt keresel, akkor a Kelemed Plasztika orvosai között érdemes lehet keresgélni.