A téli gumi mellé egy fűtött ülés? Nem, inkább egy új gamer szék otthonra!

A külsőmön kívül nem sok mindenben hasonlítok apámra. Megmondom őszintén, bár ez lehet, hogy nem túl gyakori hozzáállás egy férfitól, de vezetni is csak az ő unszolására tanultam meg. Sokkal jobban szeretek sétálni, és a környezetvédelem miatt egyébként is a közösségi közlekedést választom, szóval nem nagyon használom ki a jogsimat, de mindegy is. Apám mindig meséli, épp mi van a családi autóval, mikor műszakiztatja vagy viszi szervizbe, téli gumit cserélni, néha ezekre én is elkísérem. Múltkor nagyon lelkes volt amiatt, hogy szerinte hihetetlenül menő az ülésfűtés és ez eddig miért maradt ki az életéből, pedig nagyon kényes az autóra és ez egyfajta presztízskérdés is nála. Nem nagyon tudtam hozzászólni a témához, de azért meghallgattam – én egészen más dolgokra szeretek költeni. Már régóta ki is néztem magamnak egy gamer szék webshop egyik ajánlatát, de nem voltam benne biztos, hogy nem találok annál jobbat. Szerencsére jól döntöttem, hogy vártam, mert a minap a Bestmarkt.hu webáruházban egy jóval kedvezőbb árú gamer széket volt szerencsém kifogni. Ugyan a Bestmarkt nem kifejezetten gamer szék webshop – rengeteg különböző árucikket kínálnak ugyanis, ajándéktárgyakat, bútorokat, elektronikus cikkeket és még sorolhatnám -, de az árakkal és a szortimenttel is meggyőztek, hogy náluk vásároljak.

Először le is döbbentem kicsit, hogy majdnem 500 gamer széket vonultatott fel a kínálatuk. (Nem sok gamer szék webshop büszkélkedhet ilyen mennyiséggel!) Hogyan fogok ennyi közül dönteni?! – gondoltam, és sajnos azzal sem sikerült túlságosan leszűkíteni a kört, hogy kiválasztottam az általam preferált fekete színt a szűrési opciók közül, ugyanis abból volt a legtöbb. Ami többet segített, az az volt, hogy beállítottam az anyagoknál a szövet borítást – így mindjárt 88 darab termékre csökkent az esélyesek száma. Mire a maximális teherbírás mértékét és a könyöktámasz típusát is megadtam, abszolút kezelhető volt azoknak a gamer székeknek a száma, amik komolyan szóba jöhettek nálam. Szerettem volna kényelmesen átlátni a funkcióikat és a köztük lévő különbségeket, hogy próbáljam leszűkíteni mondjuk három olyan gamer székre a listát, amelyeket a legjobb ár-értékkel bíró ajánlatnak tartok. Így igénybe vettem az összehasonlítás opciót, ami szépen egy oldalra rendezte nekem az elérhető adatokat minden egyes kiválasztott termékről. Végül sikerült megtalálnom az “igazit”: Az SPC Gear egy olyan modellje mellett döntöttem, amire egyrészt több mint 17 ezer Ft kedvezmény volt, másrészt 170°-ban állítható a háttértámlájának dőlésszöge, emellett 3D állítható könyöktámasszal rendelkezik, és 23 kg-ja ellenére 150 kg-ot is elbír – biztos ami biztos!

A megrendelést követően néhány napon belül házhoz is jött a csomagom a GLS futárszolgálat segítségével, a gamer szék pedig azóta is jól szuperál, imádom!