Téli autógumi vásárlás a Gumidiszkonton keresztül

Nagyon szeretem az autókat, ezt a legtöbben tudjátok is rólam. Imádok vezetni, autókat szerelni, felújítani, új kocsik után nézelődni. Sőt, otthon makett autóim is vannak, annyira erős szenvedély ez gyakorlatilag gyerekkorom óta.

A múltkor épp a műhelyben voltam, amikor észrevettem a mostani Toyotámon, hogy elkopott a téli autógumija. Viszont most nem álltam anyagilag valami nagyon jól, úgyhogy mindenképp kedvezményes áron kellett autógumit keresnem. Így találtam rá a Gumidiszkont honlapjára, ahol nagyon jó kis áron, minőségi abroncsok vannak, méghozzá rengeteg féle.

De hogy találtam rá? Hát beírtam keresőbe, hogy “téli autógumi”, mire kiadta a böngésző, hogy Gumidiszkont autógumi kereső – gumiabroncs akár másnapi kiszállítással. A cím pedig nem csak marketing duma, erről én is meg tudtam most győződni.

Szóval a keresésnél beállítottam, hogy kifejezetten téli gumikat keresek, amire több ezer találatot adott ki, alig akartam hinni a szememnek. Pedig tényleg: abc-rendben elképesztő sok márka volt felsorolva, kevésbé ismertek (és sokszor olcsóbbak), de nagyobb, jó nevű gyártók termékei is megtalálhatók a Gumidiszkontnál. Mindezek a “Gumidiszkont autógumi kereső – gumiabroncs akár másnapi kiszállítással” szöveg alatt találhatók közvetlenül.

A magyar cég egyébként közel 20 éve foglalkozik autógumi szerelésével és értékesítésével, szóval örülök, hogy ha kicsit későn is, de rájuk találtam. Külön tetszett, hogy magyar áfás számlát állítanak ki minden eladásról, nálam ez is fontos tényező. De mindenben nagyon rugalmas a cég, ha például nem vagy elégedett a vásárlással, akkor pénzvisszafizetési garanciát is vállalnak. Külön tetszett, hogy a laikusok számára mindent elmagyaráznak, amit tudni kell a gumiabroncsokról, és hasznos tanácsokkal is ellátnak a honlapon. Emellett az egyes termékek megvásárlása előtt mindig le vannak írva az adott abroncs adatai, mely az előbbiekben említett információk elolvasása után már azoknak is sokat mond, akik előtte még soha nem tájékozódtak a témában.

A honlap nagyon jól átlátható, könnyedén ki tudtam tehát választani és meg tudtam venni online, bankkártyás fizetéssel a leértékelt téli autógumit. Mivel dél előtt adtam le a rendelést, másnap már meg is érkezett a hőn áhított abroncs, a gyorsaságnak hála pedig már másnap fel tudtam szerelni a téli gumit. Gumidiszkont autógumi kereső – gumiabroncs akár másnapi kiszállítással – írják a honlapon, ami tehát igaz is.

Tehát nem csak szakmabelieknek, de mindenkinek jó szívvel ajánlom a gumidiszkont.hu-t, ahol megszorult helyzetben is nagyon jó áron lehet venni autógumikat.