Cipő kell a hidegebb napokra? A Cipő Market megoldja!

Hiába ritkák már a kemény telek, november elején érdemes elgondolkodni azon, mire lehet szükség a hidegebb napokra. Én például ilyenkor szoktam megtervezni azt, hogy mikor viszem majd gumishoz a kocsit. Az autónak ugyanis mindenképpen kell majd egy szett jó téli gumi. Miközben azon gondolkodtam, vajon vegyek-e új téli gumi szettet vagy jó lesz a régi, rájöttem, hogy nem csak a kocsinak kell “téli cipő”, hanem bizony nekem is. Mivel nem igazán szeretek cipőboltba járni, úgy döntöttem, idén adok egy esélyt az online cipővásárlásnak. Az egyik haverom korábban azt mondta, ha ilyesmit tervezek, a Férfi cipő webáruház | cipomarket.hu webshopban nézzek először körül, mert ott férfiként sem ijesztő feladat jó cipőt venni.

Miután időpontot kértem autógumi-cserére, rá is kerestem az oldalra.

A Férfi cipő webáruház | cipomarket.hu oldalon minden évszakra találsz jó lépőt

A Férfi cipő webáruház | cipomarket.hu oldalon egy internetes cipőbolt aktuális férficipő-választékában mélyedhetünk el. A cipomarket.hu olyan webcipőbolt, ahol akkor érdemes vásárolni, ha szereted, ha a cipőid valóban minőségi, márkás darabok, és az sem ijeszt meg, ha emiatt kicsit mélyebben kell a zsebedbe nyúlni fizetéskor. Az árak azonban ettől függetlenül abszolút reálisak. Főleg akkor, ha azt nézed, milyen cipőt kapsz a pénzedért

A Férfi cipő webáruház | cipomarket.hu oldalon látható cipőkínálat hatalmas, de a hagyományos cipőboltokkal ellentétben itt nem kell bolyonganod a polcok között hogy megtaláld azt, amit keresel. Az oldal találatait ugyanis jól kifejlesztett szűrőrendszer segítségével szűkítheted. Így lehetőséged van kiválasztani a preferált színt és árkategóriát. Meg tudod adni a márkát és a méretet. És természetesen a keresett cipő típusát is kiválaszthatod. Vagyis el tudod intézni azt is, hogy ha bakancsot keresel, akkor csak bakancsokat kelljen nézegetned.

A cipomarket.hu webáruházban tehát a cipővásárlás idegőrlő helyett kellemes elfoglaltság. Ráadásul nagyon egyszerű is.

Ennek a dolognak köszönhetően villámgyorsan ki lehet találni a megfelelő méretet

Az internetes cipővásárlás legnagyobb buktatója talán a méret. Korábban úgy gondoltam, hogy látatlanban lehetetlen olyan cipőt venni, ami méretben is jó. Mivel ez tipikusan olyan dolog, hogy minden márkánál más lehet. A cipomarket.hu azonban zsenialitásának hála tökéletesen leszámol a méretproblémával is.

A webshop bal felső sarkában található egy “Mérettáblázat” menüpont. Erre kattintva pedig nem csak egy, hanem több, részletesen lebontott táblázatot találunk. Ezeknek köszönhetően pedig egyszerűen lemérhetjük akár saját talpunkat, akár egy már használatba vett cipőnket a megfelelő méret megállapításához. A táblázatok külön kezelik a cipomarket.hu által forgalmazott márkákat. Vagyis külön táblázatban szerepelnek a Nike, Mustang stb. cipők méretei. Sőt, a táblázatok nemek szerint is bontanak. Tehát különálló táblázatban szerepelnek a női, férfi- és gyerekcipőkre vonatkozó méretek.

A cipomarket.hu-nál nem kell tél végéig várni a szállításra

A minőségi áru, a nagyszerű árak, és az online cipővásárlás megkönnyítése mellett a cipomarket.hu nagy erénye a szállítási idő rövidsége is. Ha innen vásárolunk, nem kell hosszú heteket várnunk a szállításra. Így pedig az online vásárlás valóban megkönnyíti az életet.

Egy-egy cipő rendelése esetén a szállítási idő mindössze 1-2 nap, és több termék vásárlásakor is csupán maximum 4 napot kell várnunk. A szállítási költség is abszolút megfelelő, mindössze 1000 forint. A csomagok kiszállítását a cipomarket.hu a GLS segítségével végzi.

Szükséged lenne egy jó téli cipőre még azelőtt, hogy tényleg beköszöntenek a hidegebb napok? De nagyon nincs kedved cipőboltba menni? Intézd a vásárlást az otthon kényelméből, és válogass minőségi termékek között a Férfi cipő webáruház | cipomarket.hu oldalon!