Selfiebox diplomaosztóra

A férjemmel nagyon praktikusan osztjuk meg a családi élettel kapcsolatos teendőket. Míg ő például az autókat szervizelteti, téligumit intéz és bevásárol, addig én a lányunk diplomaosztós buliját szervezem. Mivel amikor még gyerek volt, nem engedhettük meg anyagilag a hatalmas ünnepléseket, ezért elhatároztuk, hogy idén mindent beleadunk, kerti partit csapunk sok-sok vendéggel és még egy selfieboxot is bérelünk a nagy napra a selfiegep.hu-ról.

A selfiebox egy olyan szerkezet, ami az érintőképernyős fényképező és a fotónyomtató tudását egyesíti magában, így az elkészült fényképeket rögtön a kezünkbe is vehetjük, emellett digitálisan is tárolódnak. Mi 6 óra hosszára béreltük ki az eszközt helyszíni segítséggel (a gép üzembe helyezése és kezelése miatt), így egy színes háttérrel együtt 109 000 Ft-ba került az egész dolog. Körülbelül egy 3 x 3 méteres helyen elfért a kis fotósarok – mondanom sem kell, a buli egyik kedvelt helyszíne lett ez a rögtönzött, kompakt “fotóstúdió”. A lányunk is nagyon örült a meglepetésnek, és ahogy láttam, minden vendég meg volt elégedve az elkészült fotókkal, ami örök emléket ad számukra a közös ünneplésről.

Ha bárki kíváncsiságát felkeltette a selfiebox, ajánlom, hogy látogasson el a honlapra ezen a címen, ahol kapcsolatfelvételi űrlap segítségével lehetősége van megigényelni az eszközt, de megtalálható a telefonos és az online elérhetőségük is.